Instruktion Värmeväst

Obs: Eventuella rynkor på grund av frakt kan enkelt tas bort med strykjärn (en prick) maximal temperatur på stryksulan 110°C. Undvik ångstrykning.

Batteri

Batteriet inkluderar laddningskabel som är kompatibel med alla nätkontakter med USB-port, till exempel strömkontakter för mobiltelefoner.

Börja med att ladda batteriet innan den används första gången. Batteriet kommer att vara delvis laddat när det packas upp men behöver en full laddning innan det används med värmevästen. De 4 blå prickarna på framsidan av batteriet indikerar att batteriet är 100 % laddat.

Koppla batteriet till västen genom att ansluta kabeln som kommer ut från fickan placerad på insidan av västens nedre ryggparti. Håll reda på den återstående kraften genom att trycka på knappen på sidan av batteriet. 1-4 blå prickar på framsidan av batteriet indikerar hur mycket ström som finns kvar.

Ladda mobiltelefonen on-the-go

Har du en mobiltlefon och vill ha snabb tillgång till strömförsörjning, ha alltid din laddningskabel till mobilen tillgänglig genom att ha kabeln ansluten till USB- eller USB-C-porten på batteriet och dra den andra änden genom hålet i fickan hela vägen till hål i fodret på din vänstra framficka. 

Slå på/av värme

Du styr värmevästens värme genom att trycka på en knapp placerad på insidan av västens krage. Värmen har tre nivåer: låg, medel och hög. För att slå på värmen trycker du på knappen och håller den intryckt i två sekunder. Den röda lampan börjar pulsera. Detta indikerar att västen värms upp. För att justera värmenivåerna trycker du på knappen, som växlar mellan blått (låg värme) vitt (medelvärme) och rött ljus (hög värme). För att stänga av värmen håller du bara in knappen i två sekunder och lampan släcks vilket innebär att ingen värme är aktiverad.

Dragkedja

Du kan öppna dragkedjan både uppifrån och nedifrån. Den högkvalitativa SBS-dragkedjan är gjord av polyester, PET-tänder, zinklegering och med ett silikontryck. Under de första användningarna kan du uppleva att dragkedjan inte glider med perfekt lätthet. Detta beror på den tryckta logotypen och kommer att försvinna efter några gångers användning.