Chione Story

Mina föräldrar lärde mig metoden "lager på lager" för att klara vintern. Och för detta tackar jag dom eftersom jag inte kan minnas en dag jag led av kylan. Men tiden går och jag började fråga mig själv; finns det verkligen inget bättre alternativ än 5 tröjor på varandra utöver den ännu lunsigare dunjackan? Visst, det håller mig definitivt varm när jag väntar på bussen, men det får mig också att svettas så fort jag kliver in på den bussen.

Jag ville ha ett snyggt mellanlager som är lätt nog att bära under min favoritkappa och som även har funktionen av att ge värme bara jag behöver det. Och tvärtom - kan stängas av när jag känner mig tillräckligt varmt. Jag bestämde mig för att hitta tekniken som kan leverera flexibel värme och en modedesigner som kan lägga till den urbana designen som  jag och flera med mig letade efter. 

Snabbspolning framåt och Chione lanserades 2019. En värmeväst utvecklad för smarta människor som vill ha smarta kläder som är flexibla i värme, oavsett var du befinner dig.

 

/Camilla (Founder of °Chione)